Webshop

Ontdek VoIP telefonie voor uw webshop

Wij zorgen voor een naadloze overstap naar VOIP!

Situatie

De webshopeigenaar krijgt erg veel inkomende telefonie. Veelal worden dezelfde vragen keer op keer gesteld. Dit kost veel tijd, tijd die er eigenlijk niet is. Bijna alle antwoorden op de vragen die voorbij komen kunnen worden gestandaardiseerd. Daarnaast wil de webshop eigenaar graag inzichtelijk hebben wanneer men belt, hoe lang de beller in de wacht staat en meer statistieken.

Oplossing

Door een keuzemenu te gebruiken kunnen een groot gedeelte van de inkomende oproepen al gefilterd worden. Standaard vragen over openingstijden, garantie, het retour sturen van producten kunnen in het keuzemenu gemakkelijk beantwoord worden dankzij de vooraf ingesproken meldteksten. Door het gebruik van de wachtrij krijgt de webshopeigenaar veel inzichten in het belverkeer. Indien gewenst kan met een speciale receptiemodule ook nog realtime statistieken vergaard worden.

Wij luisteren naar uw situatie
Wij luisteren naar uw situatie

Zit u in dezelfde branche, maar is uw situatie anders en wenst u deze met ons te bespreken? Neem contact met ons op via offerte@isdn2voip.nl, bel naar 050 8200 500 of vul het formulier hiernaast in.
Wij vernemen graag uw wensen en bespreken de mogelijkheden met daarbij horende kosten.

Gratis persoonlijk advies

Binnen 24 uur een advies op maat

ISDN2voip
Bel met één van onze specialisten op 050 - 8200 500