Tandartspraktijk

Ontdek VoIP telefonie voor uw Tandartspraktijk

Wij zorgen voor een naadloze overstap naar VOIP!

Situatie

Een belangrijk kenmerk van de telefonie van een tandartspraktijk is er veel mensen tegelijk bellen om een afspraak te maken. Hoe kunt u het zowel de klant comfortabel als uw balie-assistentie comfortabel maken?

Een ander belangrijk aspect is de avond-, weekend- en feestdagendiensten, en dan met name de wisselingen hierin: denk aan veranderende doorschakelingen en een andere meldtekst.

Oplossing

Een eerste winstpunt is dat onze VoIP-oplossing over een onbeperkt aantal telefoonlijnen beschikt; geen ingesprektoon meer voor uw klant! Een tweede plus is de intelligente wachtrij waar wachtenden zo plezierig mogelijk kunnen wachten tot zij aan de beurt zijn. Denkt u aan:

  • wachtmuziek voor de wachtende bellers
  • instelbare tussentijdse wachtrij-indicatie
  • wachttijdindicatie van de beller zichtbaar voor de balie-assistente
  • als het té lang duurt: automatische doorstroom naar bv collega, melding of voicemail
  • optioneel: keuze om te wachten of terug te bellen

Voor avond-, weekend- en speciale diensten is onze VoIP-oplossing uitgerust met handige tools om snel en gemakkelijk bandjes zelf in te spreken en te plaatsen en tijdsvakken in te stellen. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare doorschakeling met de juiste tekst.

Deze tandartspraktijken gingen u voor:

Een wachtrij en een voicemail die past bij ons bedrijf

Een wachtrij en een voicemail die past bij ons bedrijf

"Voor ons als tandartspraktijk is het heel belangrijk dat wij permanent een goede telefoonverbinding hebben en dat er een snelle service is wanneer nodig en dat biedt Callvoip. Via de Simmpl telefooncentrale kunnen wij alles heel gemakkelijk en snel aanpassen. Zo hebben wij altijd een wachtrij en een voicemail die past bij ons bedrijf en kan iedere medewerker iets zelf aanpassen als het nodig is. Wij bevelen CallvoipTelefonie zeker aan, want ze hebben een goede service, zijn behulpzaam en denken altijd met je mee!"

Tandartspraktijk de Wolvenstraat - Amsterdam

Wij luisteren naar uw situatie
Wij luisteren naar uw situatie

Neem contact met ons op via offerte@isdn2voip.nl, bel naar 050 8200 500 of vul het formulier hiernaast in. Wij vernemen graag uw wensen en bespreken de mogelijkheden met daarbij horende kosten. Een rondleiding in onze demo-omgeving behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Gratis persoonlijk advies

Binnen 24 uur een advies op maat

ISDN2voip
Bel met één van onze specialisten op 050 - 8200 500