Onderwijs

Ontdek VoIP telefonie voor het Onderwijs

Wij zorgen voor een naadloze overstap naar VOIP!

Situatie

Elke ochtend krijgen de ouders de mogelijkheid om hun kind af te melden bij ziekte. Dit betekent dat elke ochtend iemand achter de telefoon klaar moet zitten, dit moet efficiënter kunnen. Daarnaast veranderen de belroutes tijdens de schoolvakanties en is er nu geen manier om dit eenvoudig in te stellen.

Oplossing

Door het gebruik van een keuzemenu kan de beller aangeven waarvoor hij/zij belt. Door een speciale ‘ziekmelding’ keuze te maken in het keuzemenu kan de beller in een voicemailbox het kind ziek melden.

Het voicemailbericht kan gestuurd worden naar een e-mailadres waar de berichten afgeluisterd kunnen worden. Niemand hoeft hier meer speciaal voor achter de telefoon klaar te zitten. Verder kan door het gebruik van tijdscondities de belroutes van de schoolvakantie van te voren worden ingesteld. Dit kan je bijvoorbeeld in één keer inregelen voor het gehele schooljaar.

Wij luisteren naar uw situatie
Wij luisteren naar uw situatie

Zit u in dezelfde branche, maar is uw situatie anders en wenst u deze met ons te bespreken? Neem contact met ons op via offerte@isdn2voip.nl, bel naar 050 8200 500 of vul het formulier hiernaast in.
Wij vernemen graag uw wensen en bespreken de mogelijkheden met daarbij horende kosten.

Gratis persoonlijk advies

Binnen 24 uur een advies op maat

ISDN2voip
Bel met één van onze specialisten op 050 - 8200 500