Makelaardij

Ontdek VoIP telefonie voor de Makelaardij

CallvoipTelefonie zorgt voor een naadloze overstap naar VoIP!

Situatie

Het grootste probleem van de makelaar is dat hij/zij veel onderweg is, maar wel gewoon overal en altijd snel en goed bereikbaar wilt zijn. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de beller op te vangen in de voicemailbox of door te schakelen naar een mobiel nummer, maar dit is niet klantvriendelijk genoeg en brengt extra (doorschakel)kosten met zich mee.

Oplossing

Door gebruik te maken van een mobiele app, wordt de mobiele telefoon onderdeel van de VoIP-oplossing. Alle inkomende oproepen kunnen bijvoorbeeld hiernaar toe worden doorgeschakeld. Omdat het intern verkeer is, betaal je geen doorschakelkosten. Ook kan er uitgebeld worden met de app en wordt daarbij het telefoonnummer van de zaak meegestuurd en niet het 06-nummer.

Deze makelaars gingen u voor:

Echt heel uitgebreid allemaal.

Echt heel uitgebreid allemaal.

"Al ruim 10 jaar verzorgt CallvoipTelefonie onze telefonie en internet. We zijn samen met elkaar meegegroeid, uiteraard ook met wat hickups maar die zijn altijd naar tevredenheid opgelost. We hebben twee locaties en we gebruiken ook meerdere toestellen. Het maakt niet uit waar we zitten, we kunnen de telefoon altijd aannemen. Met uitbellen maakt het ook niet uit waar we zitten, de gebelde persoon ziet het netnummer van de vestiging die we zelf kiezen. We maken eveneens gebruik van een wachtrij, teksten bij sluitingstijd (die je allemaal automatisch kunt instellen) en je kunt ook speciale teksten inspreken bij feestdagen. Inmiddels al ruim 10 jaar tevreden klant."

Kern Makelaars - Breda & Tilburg

De telefonie werkt geweldig

De telefonie werkt geweldig

"De telefonie werkt geweldig via CallvoipTelefonie. De belroutes stel je eenvoudig in en omdat je er vanaf de pc op in kunt loggen is het elk moment aan te passen. Makkelijk om bij vakanties of onverwachte zaken toch bereikbaar te blijven dan wel klanten te informeren."

Booij Makelaardij - Amsterdam

Wij luisteren naar uw situatie
Wij luisteren naar uw situatie

Zit u in dezelfde branche, maar is uw situatie anders en wenst u deze met ons te bespreken? Neem contact met ons op via offerte@isdn2voip.nl, bel naar 050 8200 500 of vul het formulier hiernaast in.
Wij vernemen graag uw wensen en bespreken de mogelijkheden met daarbij horende kosten.

Gratis persoonlijk advies

Binnen 24 uur een advies op maat

ISDN2voip
Bel met één van onze specialisten op 050 - 8200 500