Advocatuur

Ontdek VoIP telefonie voor de advocatuur

Wij zorgen voor een naadloze overstap naar VoIP!

Situatie

Er wordt nog veel gefaxt naar de rechtbank toe, maar er moet wel een overstap naar VoIP gemaakt worden omdat ISDN langzaam wordt uitgefaseerd. Het advocatenkantoor brengt het liefst alles onder bij één partij. Verder kan het opnemen van gesprekken nog eens van pas komen.

Voor de juridische sector is een betrouwbare faxoplossing van groot belang. Bovendien is gespreksopname en veilig (encrypted) bellen een vaak gehoorde wens.

Oplossing

Juist voor de juridische sector biedt onze VoIP-oplossing een volledige faxoplossing zónder dat u hiervoor nog een faxapparaat nodig heeft. U ontvangt faxen als PDF per email en stuurt ze weg door een PDF te uploaden. Uw faxen worden veilig opgeslagen en u ontvangt een verzendrapport met print van het voorblad. Het faxsysteem voorziet in een zo doeltreffend mogelijke zending zodat u vrijwel elke fax probleemloos kunt faxen.

Met de functionaliteit gespreksopname kunt u per toestel aangeven of gesprekken worden opgenomen. Ook stelt u eenvoudig in hoe lang de opnames worden bewaard.

Ook encrypted bellen behoort tot de mogelijkheden van onze VoIP-dienst.

Deze advocaten gingen u voor:

>

Er wordt meegedacht.

Er wordt meegedacht.

"Als advocaat kan ik mijn tijd beter gebruiken dan het tunen van mijn telefoonsysteem. Daarom ben ik blij met een systeem dat mij op diverse manieren van de broodnodige techniek voorziet, zonder dat ik hier veel tijd aan verlies. Het systeem is intuïtief, eenvoudig en de assistentie van het team is snel, doeltreffend en – belangrijker – bij gereed werkt het. Er wordt meegedacht. Mijn bereikbaarheid is zoals ik deze graag zie. Sinds kort maak ik zelfs gebruik van de mobiele app om ook buiten kantoor met zakelijk identiteit te kunnen bellen. ik kan Callvoip van harte aanbevelen. U doet uzelf tekort wanneer u niet overstapt."

Advocatenkantoor Verhulst - Assen

Korte lijnen en snel schakelen zijn een sterk punt

Korte lijnen en snel schakelen zijn een sterk punt

"Een belangrijk ingrediënt in de (vertrouwens)relatie tussen advocaat en cliënt is persoonlijk contact. Dat betekent dat een goede communicatiebasis belangrijk is: een betrouwbare, veelzijdige en flexibele telefoondienst die naadloos meebeweegt met onze dagelijkse praktijk. Bij CallvoipTelefonie heeft ons kantoor deze basis gevonden. Al jaren zijn wij naar volle tevredenheid klant met onze zakelijk telefonie en de bijbehorende netwerk- en telefonieapparatuur. Ons telefoonnummer rinkelt op de gewenste locaties, dit kunnen we zelf gemakkelijk instellen. We maken gebruik van meldteksten en voicemail en de telefonische vergaderoplossing van CallvoipTelefonie. Korte lijnen en snel schakelen zijn een sterk punt van CallvoipTelefonie. Vragen en wensen worden snel en doeltreffend beantwoord. Advies wordt toegespitst op de behoefte en vooringesteld geleverd. Over telefonie hoeven wij ons in ieder geval niet druk te maken met de diensten van CallvoipTelefonie."

Van Heest Bodewes Pensioenrechtadvocatuur - Haarlem & Assen

Wij luisteren naar uw situatie!
Wij luisteren naar uw situatie!

Zit u in dezelfde branche, maar is uw situatie anders en wenst u deze met ons te bespreken? Neem contact met ons op via offerte@isdn2voip.nl, bel naar 050 8200 500 of vul het formulier hiernaast in.
Wij vernemen graag uw wensen en bespreken de mogelijkheden met daarbij horende kosten.

Gratis persoonlijk advies

Binnen 24 uur een advies op maat

ISDN2voip
Bel met één van onze specialisten op 050 - 8200 500